Try before you buy

Benieuwd naar de nieuwe Gløde bodywarmer? 

Als een innovatief product dat recentelijk op de markt is gekomen, begrijpen we je nieuwsgierigheid. Wellicht wil je eerst checken of de maat klopt, de warmte afdoende is of de kleur bekijken, Daarom bieden we je de mogelijkheid om de bodywarmer tot 30 dagen lang(!) te testen.

Volg de volgende stap

Voeg het product toe aan het winkelmandje, vul al je gegevens in en kies voor "Klarna Achteraf betalen" bij de betaalmogelijkheden.

Uiteraard kan je het product ook 'gewoon' bestellen op de website en mag deze binnen 14 dagen geretourneerd worden.
 

Spelregels voor het testen en retourneren van het product:

  • Test het product uitsluitend binnenshuis om eventuele schade aan het product te vermijden.
  • Gelieve geen producten terug te sturen indien deze gebruikssporen vertonen. Ons team zal elk geretourneerd product beoordelen. Als er gebruikssporen worden vastgesteld, behouden wij ons het recht voor om het product niet verder te verkopen. Het vermijden van een voorraad met lichte gebruikssporen is in het belang van iedereen.
  • Na een periode van 30 dagen zal de betaling automatisch worden afgeschreven.
  • Bij het retourneren van het product, dienen alle bijbehorende onderdelen en de originele verpakking te worden meegestuurd. Hierdoor kunnen we het product opnieuw aanbieden aan een andere gebruiker. Het is ons streven om te allen tijde te voorkomen dat producten incompleet worden teruggestuurd.