Zakelijke klant worden

Als zakelijke klant bij Gløde profiteer je van een aantal voordelen. Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan duurzame en innovatieve kledingstukken, zoals elektrisch verwarmde bodywarmers en kussens.

Als zakelijke klant krijg je toegang tot onze zakelijke webshop, waar je gemakkelijk en snel producten kunt bestellen. Bovendien bieden we speciale kortingen en aanbiedingen voor zakelijke klanten.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om samen te werken aan het ontwikkelen van op maat gemaakte producten. Zo kun je bijvoorbeeld elektrisch verwarmde kledingstukken laten maken met jouw bedrijfslogo erop.

Als zakelijke klant bij Gløde ben je verzekerd van hoogwaardige producten en uitstekende service. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor zakelijke klanten.

Wil je zakelijk klant worden van Gløde? Laat dan hieronder je gegevens achter of stuur ons direct een mail naar zakelijk@gløde.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De zakelijke klanten van Gløde beoordelen ons gemiddeld met een 4,9

 

Contactformulier

Ons adres

Toepadweg 4A

5301KA Zaltbommel

Nederland

support@glode.nl